Bygga altan i Huddinge, Stockholm

Går du i tankarna om att komplettera din bostad med en altan? Då är vi rätt firma för uppgiften. Vår byggfirma har lång erfarenhet och kompetenta snickare som vet precis vad som krävs för att få arbetet gjort. Vi använder oss bara av högkvalitativa material och besiktigar alltid efter varje arbete. Med oss bakom dig kan du känna dig trygg med att altanen blir i toppklass. Vi har tidigare byggt altaner i bl.a.  Söderort som Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

En veranda höjer värdet på bostaden

Du kanske inte planerar att sälja ditt hus i dagsläget, men i framtiden kanske det blir mer aktuellt. Då ska du veta att en fackmannamässigt utförd altan faktiskt kan höja värdet på huset. Våra skickliga hantverkare ser till att altanen eller terrassen blir precis så som du har tänkt dig och hjälper dig även att ansöka om ROT-avdrag.

Vi förverkligar din vision

Vill du ha en stor eller liten altan, en altan som är fristående eller som är i anslutning till bostaden? För oss är inga jobb för stora eller för små. När du hör av dig till oss vill vi veta mer om dina tankar och idéer. Därefter bokar vi gärna in ett kostnadsfritt hembesök och skickar ut en gratis offert till dig.

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *