Bygga garage i Huddinge, Stockholm

Genom att skydda bilden från väder och vind kan du se till att minska risken för rost. Det är något som ett riktigt bra och välbyggt garage kan hjälpa dig med. Ett garage kan även användas som ett förråd eller en plats för barnens utomhusleksaker. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi med både snickare, VVS-montörer och elektriker på plats. Vi har tidigare byggt garage i bl.a. Söderort som Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Vi hjälper dig från början till slut

Att bygga ett garage är ett stort jobb som kräver mycket tid och kunskap. Därför vill vi gärna hjälpa dig med ditt projekt. Vi bistår med en hjälpande hand där du behöver eller tar på oss det fullständiga ansvaret för bygget från början till slut. Om det kommer att krävas bygglov kan vi även hjälpa dig med ansökan. Smidigt, snabbt och enkelt!

Ett byggföretag med fokus på kunden

Hos oss är det du som kund som kommer att stå i fokus. Med hjälp av våra certifierade och kunniga snickare och hantverkare kan vi säkerställa att du får bästa möjliga service. Vi hjälper både privatpersoner, fastighetsägare och företag i Stockholmsområdet med allt från grundläggning av garage som uppbyggnad och takentreprenad. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *