Bygga uterum i Huddinge, Stockholm

Ett uterum kan användas till mycket och är ett snyggt komplement till din bostad. Här kan du till exempel glasa in terrassen för att kunna använda den året om eller varför inte skapa en vacker vinterträdgård som du kan njuta av när helst du känner. Med professionella och skickliga hantverkare bygger vi ditt uterum från grunden eller bygger om ett redan befintligt.

Ett rum att nyttja året om

Ett vanligt missförstånd är att man tror att ett uterum endast kan användas under de varmare månaderna i Sverige, men så är inte fallet. Vi kan se till att glasa in uterummet och hjälper även till med isolering. På så sätt kan uterummet med fördel användas som vilken annan del av bostaden som helst. Varför inte låta det vara ett härligt matrum till alla middagsbjudningar?

Vi bygger ditt uterum i Stockholm

Vårt breda kontaktnät och expertis har gjort oss till specialister inom området. Därför kan du alltid känns dig trygg när du använder dig av oss. Vi utgår från Huddinge, men hjälper kunder över hela Storstockholm med att bygga snygga och praktiska utrum för alla behov. Utöver Huddinge hittar du oss också i Östberga, på Södermalm, Johanneshov, Marievik, Aspudden och Midsommarkransen. Hos oss kan du använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *