Montera IKEA-kök i Huddinge, Stockholm

Det sägs att köket är husets hjärta. Det är här man tillagar härliga middagar, men också här man samlas tillsammans med vänner och familj. Med ett riktigt fint och praktiskt kök kan du se till att underlätta i vardagen, samtidigt som du får ett hem som du verkligen trivs i. Vi hjälper dig att renovera köket och monterar upp ditt nya IKEA-kök med bravur. Vi har tidigare renoverat kök i bl.a. Söderort som Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Vi skapar ditt drömkök

Att montera ihop ett IKEA-kök kan vara rätt så knepigt, men inte om du tar hjälp av våra professionella hantverkare. Vi kan hjälpa dig med en rad olika tjänster som bland annat innefattar montering av köksluckor, installation av blandare, golvläggning och installation av vitvaror. Vi har både elektriker, snickare och VVS-montörer på plats och hjälper alla typer av kundgrupper.

Bekymmersfri köksrenovering i Stockholm

Genom åren har vi hjälpt mängder med kunder att förnya sina kök. På listan finns bland annat fastighetsägare som vill fräscha upp bostäderna, men också företag som vill förnya i lunchrummet eller privatpersoner som vill få ett kök som är mer praktiskt och som matchar den personliga stilen. Vi arbetar med kunder inom hela Stockholmsområdet med fokus på Huddinge.

Läs gärna mer om hur vi monterar kök i Stockholm här.

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *