Mattläggning & heltäckningsmattor i Huddinge, Stockholm

Heltäckningsmattor är utmärkta inslag i många typer av rum – såväl i företagets lokaler som där hemma. Deras ljuddämpande effekt uppskattas överallt, men detta är kanske särskilt bra i kontoret, där det är viktigt med arbetsro. Deras isolerande funktion gör det bekvämt att gå och stå på ett golv som annars hade varit kallt, och de passar därför bland annat bra i sovrummet. Du hittar oss i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö och Enskede.

Vi utför både förarbete och själva mattläggningen

När du har valt ut en matta – kanske med råd och förslag av våra kunniga och trevliga specialister – så är det fortfarande mycket som är kvar att göra. Golvet ska mätas och rengöras, och mattan ska skäras, innan det är dags att lägga den. Det är många olika moment som det handlar om, och därför är det en bra idé att ta hjälp av oss. Vi har med vår pålitliga personal och stora kontaktnät den erfarenhet och kunskap som behövs för ett bra resultat utan något krångel, så hör gärna av dig till oss!

Få en gratis offert

Du får alltid en gratis offert när du kontaktar oss angående ett nytt uppdrag, så att du har all information som behövs för att du ska kunna fatta ett beslut. Som privatperson kan du också använda dig av ROT-avdraget hos oss.

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *