Renovera källare i Huddinge, Stockholm

När det börjar lukta unket och kännas fuktigt i källaren är det dags för en renovering eller dränering av krypgrund. Genom att hålla källaren i toppskick får du inte bara ett utrymme som är utmärkt för förvaring eller som kontorsrum, utan du får också ett hus som är mycket friskare och hälsosammare för hela familjen. Vi har tidigare renoverat källare i bl.a. Söderort som Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Vi hjälper dig att ta vara på källarutrymmet

Det är inte alltid man använder sig av källaren som ett förråd, utan källaren kan också byggas om för att nyttja boytan som mest. Vi kan hjälpa dig att skapa ett uthyrningsrum, en spa-avdelning med bastu eller varför inte ett TV-rum till barnen. Här ser vi till att gräva ut, få bort fukt och mögel och öka ljusinsläppet på ett mycket snyggt och hållbart sätt.

En trygg och säker byggfirma att lita på

Med oss bakom dig kan du känna dig säker inför din källarrenovering. Våra hantverkare har lång och gedigen utbildning inom området och erbjuder alltid 100 % nöjd kund garanti. Naturligtvis ser vi också till att ha alla nödvändiga försäkringar och vara registrerade för F-skatt, så att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och ser till att du får ut en kostnadsfri offert!

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *