Renovera putsad fasad i Huddinge, Stockholm

Stockholm är en stad med gott om gamla, vackra putsfasader och vi är en fasadentreprenör som hjälper till att hålla dem i gott skick. Om du behöver hjälp med att underhålla, laga eller renovera en putsfasad är vi byggaren att kontakta. Vi renoverar putsfasader på stora som små fastigheter och utför alla projekt med samma entusiasm och noggrannhet.

Renovering av putsade fasader – ett av våra specialistområden

Alla våra renoveringar av putsfasader föregås av noggranna undersökningar. Detta för att fastställa vilken typ av fasad det rör sig om och i förlängningen vilken typ av material och puts som funkar bäst. Att använda fel typ av puts på ett underlag riskerar i värsta fall att leda till skador på fasaden. Under vår tid i branschen har vi samlat på oss gedigna kunskaper för vad som fungerar och inte. Vi är en ordningssam fasadentreprenör som hjälper till från start till mål.

 • Spritputs
 • Stänkputs
 • Slätputs
 • Rivputs
 • Ädelputs

Kontakta en serviceorienterad byggare

Behöver din putsfasad målas om? Har putsen börjat falna eller till och med lossna? Hör av dig och prata med oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig. Vi ger dig en offert kostnadsfritt.

Kontakta ett bra fasadföretag från Huddinge idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *