Renovering i Huddinge, Stockholm

Det finns flera orsaker till varför man kan vilja genomgå en lägenhetsrenovering eller husrenovering. Det kan t.ex. handla om att man har köpt en bostad som man vill göra mer personlig eller mer praktisk, men det kan också handla om att en bostad ska ut till försäljning. Vi renoverar allt från radhus till kontor, privata bostäder och kommersiella fastigheter. Vi utför renoveringar i Söderort som Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Fräscha upp och förnya med en renovering

Med hjälp av vår totalentreprenad kan vi hjälpa dig med både större och mindre projekt. Vi ser till att fräscha upp dina snickerier, lägger nytt golv i köket eller installerar ny inredning i badrummet. Gäller det fastighetsägare eller företagare kan vi erbjuda kontorsanpassning såväl som hyresgästanpassning, allt efter dina behov och önskemål.

ROT-avdraget sänker dina kostnader

När du anlitar oss som privatperson har du rätt att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Med hjälp av ROT kan du reducera arbetskostnaderna med hela 30 %. Vi sköter all kontakt med Skatteverket åt dig och kan till och med hjälpa till med ansökan om bygglov vid ombyggnationer eller nybyggnationer. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för att få vägledning och rådgivning inför din renovering.

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *