Stenläggning i Huddinge, Stockholm

Stenläggning är utmärkt att använda sig av om du vill skapa en vacker entré utanför fastigheten eller om du vill bygga en snygg garageuppfart till bostadshuset. Med stenar kan man även bygga en bra och stabil trappa eller varför inte anlägga trädgården. Hos oss hittar du stenläggare med lång erfarenhet och kunskap inom många olika typer av material.

Renovera i din trädgård

Idag är det lika viktigt att ha det fint i trädgården som att ha det fint i det egna hemmet. Vi hjälper både privatpersoner och fastighetsägare i Stockholm som vill renovera vid entrén eller i trädgården. Här kan vi bland annat bygga en stödmur eller stenmur, men vi kan också hjälpa till med tomtplanering eller markutjämning.

Vi hjälper dig från början till slut med din stenläggning

Vi utgår från Huddinge, men har kunder över hela Stockholmsområdet. Vår breda kundkrets har lärt oss mycket genom åren och därför känns det självklart att erbjuda totalentreprenad. Vi har grävmaskinister och markentreprenörer på plats som kan hjälpa dig med husgrund såväl som anläggning av gräsmatta.

När vi ändå är igång kan vi utföra husdränering eller anlägga vatten & avlopp. Hör av dig till oss och berätta mer om ditt projekt. Vi står alltid redo att bistå med expertis inom stenläggning!

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *