Takläggning i Huddinge, Stockholm

Alla fastighetsägare eller villaägare behöver någon gång se över sitt tak. Taket är den delen av ett hus som kommer behöva utstå mest påfrestning från väder och vind och då är det viktigt att det fungerar optimalt. Våra takläggare kan hjälpa dig att lägga nytt tak på nybyggnationer, men också underhålla och renovera ett redan befintligt tak på din bostad. Våra takläggare arbetar i bl.a. Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Få en tryggare och säkrare bostad

Ett tak som är i dåligt skick kan orsaka stora problem. Något som är mycket vanligt är att taket börjar att läcka i samband med att regn och snö gör entré. Vi kan hjälpa dig med allt från snörrasskydd till betongpannor, bygge av skorsten eller hängrännor, samt läggning av takpapp och bandtäckning. Naturligtvis skickar vi alltid ut en kostnadsfri offert på arbetet när du hör av dig till oss.

Certifierade och kunniga takläggare

För att ditt tak ska bli riktigt hållbart är det viktigt att du använder dig av en professionell byggfirma. Våra takläggare är både kunniga, behöriga och har den certifiering och utbildning som krävs för uppgiften. Vi lägger inte bara tak som är riktigt snygga och passar med husets karaktär, utan våra tak är också mycket hållbara, trygga och säkra.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *