Behöver din bostadsrättsförening renovera trapphuset i Huddinge, Stockholm?

Trapphuset är det första någon möter i huset, och att det ger ett bra intryck blir därför extra viktigt. Vårt byggföretag är specialister med skickliga och behöriga medarbetare. Vi har tidigare hjälpt kunder i Hägersten, Mälarhöjden, Slagsta, Skärholmen, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Älta, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Enskede & Älvsjö.

Vad kan ingå i en trapphusrenovering?

I en trapphusrenovering ingår i stort sett alltid trapphusmålning. Även golvslipning är vanligt, där vi kan slipa stengolv eller slipa marmorgolv så de blir som nya. Trapprenovering och andra åtgärder kan också bli aktuella.

Fastighetstyper

Vi renoverar trapphus i bland annat

 • bostadsrättsföreningar
 • hyresfastigheter
 • kontorsfastigheter
 • kommersiella fastigheter
 • industrianläggningar

Är ROT-avdrag möjligt?

Anlitar du oss som privatperson är det möjligt att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden för trapphusrenoveringen. ROT-avdraget innefattar inte bostadsrättsföreningar.

Lämna över till oss med totalentreprenad

Vår byggfirma har lång erfarenhet av lyckade projekt, både vid totalrenovering och vid mindre arbeten. Som byggentreprenör erbjuder vi totalentreprenad, och vi tar då hand om alla delar av arbetet.

Stort kontaktnät – i hela Stockholm

Vi har ett stort kontaktnät av duktiga hantverkare, snickare, byggarbetare och andra som kan behövas för att arbetet ska bli gjort. Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet, och kommer gärna till dig som finns i till exempel Täby, Danderyd, Sollentuna eller Solna.

Vad kommer det kosta? Gratis offert

Vänd dig till oss för att få en fri offert!

Kontakta ett bra byggföretag från Huddinge idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *